2018-07-13 04:17:52• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Gondolja át pénzügyi terveit!

Napi horoszkóp július 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma az Újhold a Rák jegyében, az ön negyedik sorsterületén van. Ez időszakban a család lehet a fókuszban, itt az ideje, hogy feltárja érzéseit. Jó alkalmat ad a mai nap arra, hogy hosszú távú terveket készítsenek a jövőre.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Ez egy kedvező nap lesz az új dolgok megtanulására, tanfolyamok megkezdésére, levelek írására, telefonok lebonyolításéra, valamint a napi feladatok ellátására.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Rák jegyében elhelyezkedő Újhold az ön második sorsterületén van. Gondolja át pénzügyi terveit, mert most olyan ötletei lehetnek, amelyek hosszú távon is segítik a boldogulását.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ha életmódváltást tervez, most vágjon bele! Sikeres lesz minden, amit önmagáért tesz, ha teheti, menjen fodrászhoz, kozmetikushoz, vagy próbáljon ki egy új mozgásformát.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Az Újhold önt a testi-lelki harmónia megtalálásában segíti. Ha van valamilyen probléma, ami tisztázásra vár, most hozakodjon vele elő. Megértésre számíthat a másik részéről.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Az Újhold a Rák jegyében és az ön tizenegyedik sorsterületén helyezkedik el. Ez a terület a kapcsolattartást, a csoportos tevékenységeket jelzi. Ma ön is sikeres lesz a közösségi célok megfogalmazásában, könnyen fellelkesít másokat és kimondottan jól megy a csapatmunka.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Jó alkalmat hoz a mai nap az új üzleti tervek, célok kidolgozására. Most sikerül összehangolni mások érdekeit a sajátjaival, a tárgyalások is mindenki elégedettségével zárulnak. A magánéletében is tisztázhatja a félreértéseket.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Olyan emberekkel találkozhat ma, akik átformálják a gondolkodásmódját, és remek beszélgetésekben lehet része, melyek során értékes felismerésekhez juthat. Ha egyedülálló, akkor most könnyedén ismerkedik!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Az Újhold a Rák jegyében az ön nyolcadik sorsterületén halad át, most előjöhetnek a bizalmat érintő kérdések. Kedvező időszak közös elszámolású ügyekhez, nagy pénzügyi tervek kovácsolásához, megtakarítások megkezdésére. Esetleg hitelhez is juthat a mai napon.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Önnek szüksége van valakire, akire támaszkodhat és fordítva is. Ha ön egyedülálló, az újhold egy új szerelmet hozhat az életébe! A munkahelyén izgalmas kihívások adódhatnak, amelyek a bankszámláján szereplő összeget is jelentősen megnövelik!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Az elmúlt időszakban túlhajtotta magát, de most lehetősége van rá, hogy egyensúlyba hozza a magánéletét a karrierjével. Sikerül úgy átalakítania a napirendjét, hogy abban több idő jusson a feltöltődésre és a pihenésre.


Halak: II. 19. - III. 20.
Ma jól alakul a szerelmi élete, meg van az esély arra, hogy egy romantikus kapcsolat szülessen, ami hosszú távra szól majd. Kifejezetten igyekszik más emberek kedvében járni és szórakoztatni őket. Szenvedélyes nap lehet ma ez az ön számára,remek a kisugárzása!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: